Çaki Eroine Geçit Vermedi

Çaki Eroine Geçit Vermedi
Yayınlama: 19.04.2023
7
A+
A-

UMUT DEMİR

ANTALYA-Haberin Devamı İl Emniyet Müdürlüğünce, il genelinde uyuşturucu maddelerin kaynağının kurutulması, ticaretinin ve kullanımının engellenmesi amacıyla gerçekleştirilen başarılı operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor. Emniyet ekiplerinin aldığı istihbarat doğrultusunda Kepez ilçesinde ormanlık alanda 8 kilo 420 gram eroin ele geçirdi. Antalya Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü birimlerinin uyuşturucu arzını önleyerek, il genelinde uyuşturucu maddelerin kaynağını kurutmaya yönelik sürdürdüğü başarılı operasyonlar devam ediyor. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, C.A. isimli şüphelinin doğu illerinden temin ettiği yüklü miktardaki uyuşturucu maddeyi Kepez ilçesinde ormanlık alanda depoladığı ve depoladığı uyuşturucu maddeleri il genelinde torbacı olarak tabir edilen şahıslar aracılığı ile satacağı yönünde bilgilerin edinilmesi üzerine emniyet ekiplerince harekete geçildi. Şube Müdürlüğü görevlileri ve Narkotik Dedektör köpeği Çaki ile birlikte yapılan aramada; daralı 8 kilo 420 gram eroin maddesi ve C.A. isimli şüpheli şahsın yakalandığı bilgisi verildi.

Antalya Emniyet Teşkilatı gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarla Antalya’da uyuşturucuya geçit verilmeyeceğini bir kez daha göstermiş oldu.

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.