Çıkan yangında 7 kişi dumanlardan etkilendi

Çıkan yangında 7 kişi dumanlardan etkilendi
Yayınlama: 28.03.2023
12
A+
A-

ANTALYA-Serik ilçesinde 5 kattan oluşan bir apartmanın otoparkında çıkan yangında apartman sakinlerinden 7 şahıs dumandan etkilendi.
Serik ilçesi Yeni mahalle Kürüş Caddesi 4015 sokakta bulunan 5 kattan oluşan bir apartmanın alt katında bulunan otoparkta yangın çıktı. Dumanlar kısa müddette apartmanın koridor, merdiven ve asansör boşluğunu sardı. Dumandan etkilenen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri emniyet amaçlı apartmanda oturanları tahliye ederken, itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı. Yangın sebebiyle apartmandaki elektriklerin kesilmesiyle Hamdi Arıkan isimli kişi asansörde mahsur kaldı. Arıkan, itfaiye ve yakınlarının yardımıyla bulunmuş olduğu yerden çıkarıldı. Dumandan etkilenen 3 kadın, 3 erkek ve 1 bebek olmak üzere 7 şahıs sağlık ekiplerinin yapmış olduğu ilk müdahalenin arkasından ambulans ile Serik Devlet Hastanesi ve özel hastaneye kaldırıldı. Yaralananların esenlik durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Yangın ise Serik İtfaiye birimine ilişkin iki itfaiye aracının müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Otoparkta bulunan ATV aracından çıktığı belirtilen yangında otoparkta bulunan bir araba ile ATV’de maddi hasar meydana geldi.
Dumandan etkilenen İbrahim Etli, “Kayınpederimle beraber merdivenlerden iniyorduk. Önce bir patlama sesi geldi. O sırada ben doğalgazı kapattım. Sonra dumanlar birden terfi etti. Yangın binanın alt katındaki otoparkta çıktı. Apartmanın asansöründe kayınpederim kaldı. Onu da itfaiye ile beraber dışarı çıkarttık. Bende dumandan etkilendim” dedi.
Alevlere müdahale eden bir itfaiye görevlisi de aşırı dumana maruz kaldığı için fenalaşınca arkadaşları yardım etti.

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.