“Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Okul Çevreleri İle Servis Araçları Denetim Uygulaması” Gerçekleştirildi

“Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Okul Çevreleri İle Servis Araçları Denetim Uygulaması” Gerçekleştirildi
Yayınlama: 28.09.2023
3
A+
A-

İlimizin mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, çocukların günlük yaşamlarının büyük bir bölümünü geçirdiği eğitim kurumlarında, her türlü korku ve endişeden uzak huzur ve güven içerisinde eğitim öğretimlerini sürdürebilmeleri amacıyla, polis sorumluluk bölgesindeki okullar ile çevresinde; terör, asayiş, narkotik vb. konularda umuma açık yerleri kapsayan “Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Okul Çevreleri ile Servis Araçları Denetim Uygulaması” yapılmıştır.

İl Emniyet Müdürlüğümüz Asayiş, Çocuk, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Narkotik Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele, Trafik Denetleme Şube Müdürlükleri ve İlçe Emniyet Müdürlüklerine bağlı birimlerden (96) ekip ve (225) personel katılımı ile 27 Eylül 2023 Çarşamba günü gerçekleştirilen uygulamada; (170) okul çevresinde, (12) internet kafe, (8) oyun salonu (playstation), (30) kahvehane, (11) cafe, (15) market/büfe, (35) tekel bayi, (6) iddia ve ganyan bayi, (13) metruk bina, (50) park ve bahçe denetlenmiştir.

Uygulama kapsamında; (1035) şahıs incelenmiş, (1) şahsın arandığı tespit edilmiş, (195)’i okul servis aracı olmak üzere toplam (332) araç denetlenmiş, (8) araca idari para cezası uygulanmıştır.

Okulların çevresinde yaptığımız denetim uygulamaları 2023-2024 Eğitim Öğretim Dönemi içerisinde birimlerimiz tarafından aralıksız olarak yürütülecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.