ERZİNCAN,DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

ERZİNCAN,DA UYUŞTURUCU OPERASYONU
Yayınlama: 03.07.2023
6
A+
A-

AYDIN ÖZGÜN

ERZİNCAN-HABERİN DEVAMI  Erzincan İl Jandarma Komutanlığınca, adli makamlardan alınan arama kararlarına istinaden, Haziran 2023 Ayı içerisinde, sorumluluk bölgesinde yapılan aramalar ve yol kontrolleri neticesinde; 
1 gr eroin, 125 gr kubar esrar, 15 kök kenevir, 1 gr kenevir tohumu, 9 gr metamfetamin, 7 adet sentetik narkotik/psikotrop tablet, 1 adet sikke, 4 adet tarihi obje, 1 adet mühür, 1 adet dedektör, 2 adet sahte ikamet izin belgesi, 7 adet sahte seyehat izin belgesi, 7 adet sahte uluslararası koruma kimlik belgesi ele geçirilmiş olup, 25 şüpheli şahıs yakalanmıştır.
Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti İle Mücadele Şube Müdürlüğünce; 6 Yasadışı Bulunma ve 1 Göçmen Kaçakçılığı (TCK-79) olayına müdahale edilmiş olup, bu olaylarda toplam 45 düzensiz göçmen ve 2 organizatör yakalanmıştır. Organizatörler ifadelerinin alınmasını müteakip serbest bırakılmış olup, yakalanan düzensiz göçmenlerden 1’i serbest bırakılırken 44’ü sınır dışı edilmiştir. 
Suç Araştırma Tim Komutanlığınca (JASAT); 12 Faili Meçhul olaya müdahale edilmiş olup, 9 olay aydınlatılmıştır. 
Ayrıca, diğer suç ve kabahatlerden dolayı 235 şüpheli şahıs hakkında adli ve idari işlem yapılarak ele geçirilen malzemelere el konulmuş, Erzincan ilinde 149 şahıs yakalanmıştır. 

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.