Galatasaray kafilesi, konaklayacağı otele doğru yola çıktı.

Galatasaray kafilesi, konaklayacağı otele doğru yola çıktı.
Yayınlama: 17.04.2023
9
A+
A-

ZEKİ DEMİR

ALANYA-HABERİN DEVAMI Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 30’uncu haftasında Alanyaspor ile deplasmanda oynayacağı maç için kente geldi. Sarı kırmızılı kafile kalabalık taraftar grubu tarafından karşılandıktan sonra kamp yapacağı otele geçti.
Alanyaspor ile Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 30’uncu hafta maçında yarın saat 20.30’da yüz yüze gelecek. Maçın hazırlıklarını İstanbul’da tamamlayan Galatasaray, hususi uçak ile saat 18.30’da Gazipaşa Alanya Havalimanı’na ulaştı. Takımı karşılamaya yönelik yandaş havalimanında hazır bulundu. Taraftarlar havalimanında futbolcular ve teknik heyeti karşıladı. Başta teknik direktör Okan Buruk olmak suretiyle futbolcular, taraftarın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Futbolculardan Gomis taraftarlardan bedensel engelli Asıf Furkan Şahin’in formasını imzalayıp, Şahin ile resim çektirdi. Havalimanı içinden ekip otobüsüne binen Galatasaray kafilesi, konaklayacağı otele doğru yola çıktı.

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.