Galatasaray Nef Başantrenörü Andreas Pistiolis ve basketbolcularımız açıklamalarda bulundu

Galatasaray Nef Başantrenörü Andreas Pistiolis ve basketbolcularımız açıklamalarda bulundu
Yayınlama: 25.12.2022
9
A+
A-

Ligdeli Türk Telekom galibiyetinin ardından Galatasaray Nef Başantrenörü Andreas Pistiolis ve basketbolcularımız açıklamalarda bulundu.

Koç Pistiolis, takımın sezon başından bu yana geldiği noktaya işaret ederek, “Bizim için çok önemli bir galibiyetti. Çünkü rakibimiz ligin en iyi takımlarından biriydi. İlk yarıda maçın kontrolü bizdeydi. İkinci yarıda zor şutlarda başarılı oldular. Sonunda kazanmasını bildik. Benim için en önemlisi sezon başından bu yana kaydettiğimiz aşama. Onlarla gurur duyuyorum.” diye konuştu.

Hücumda takımı taşıyan isimlerden olan takım kaptanımız Göksenin Köksal, “Öncelikle Türk Telekom takımını tebrik etmek lazım. Bu sezon lige renk katan bir ekip. Çok iyi oynadılar. Maç belki  25 sayı farka kadar gidebilirdi ama geri gelmeyi başardılar. En son zaten Fenerbahçe’de Ataşehir’de yendiler. Gerçekten çok kuvvetli bir takım. İyi bir kadroları var ama biz kazanmayı başardık bir şekilde. Bir yolunu bulduk. Takım halinde çok iyi kenetlendik. Taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten çok büyük bir taraftarımız var. Onların sayesinde de uzatmada kazanmayı başardık.” dedi.

“BU BİR GALATASARAY GALİBİYETİ”

25 sayılık performansıyla maçın yıldızı olan Dylan Ennis, “Bu bir takım çabası. Türk Telekom sert bir takım. Avrupa ve ligde harika bir yıl geçiriyor. Sonuna kadar savaştık. Bu sadece bir kişinin galibiyeti değil. Galatasaray galibiyetiydi bu. Bunu aldık. Hayatımda gördüğüm en büyük taraftar Galatasaray taraftarı. Bütün maç boyunca bizi desteklediler. Onların desteklerine minnettarım” şeklinde konuştu.

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.