GÜVENLİK GÜÇLERİMİZ 24 SAAT İŞ BAŞINDA

GÜVENLİK GÜÇLERİMİZ 24 SAAT İŞ BAŞINDA
Yayınlama: 18.12.2023
5
A+
A-
Mehmet Çatakçı
MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş TBMM Genel Kurulunda İç İşleri Bakanlığı bütçe görüşmelerinde yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi.
Erbaş;”içişleri bakanlığı’mız merkez teşkilatı yanında; emniyet genel müdürlüğü, jandarma genel komutanlığı, sahil güvenlik komutanlığı, göç idaresi başkanlığı ve afad başkanlığı ile milletimizin devleti ile en yakından temas ettiği, en çok muhatap olduğu görev alanlarını icra etmektedir.
bu bağlamda devletimiz tüm birimleriyle başta terör örgütleri olmak üzere, organize suçlar, uyuşturucu, göçmen kaçakçılığı, siber suçlar ve asayiş konularında tüm suç ve suçlulara karşı mücadele etmekte, ülkemizin ve milletimizin huzurunun yanında güvenliği için de bu kutlu mücadeleyi büyük bir kararlılıkla sürdürmektedir.
genel başkanımız, liderimiz sayın Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi; “suç ve suçlularla,
aynı zamanda çetelerle mücadele ile beraber, her gün yakalanan yerli ve yabancı bir örgüt elebaşına şahit olmaktan memnuniyet duyduğumuzu özellikle belirtmek isteriz.”
bu memnuniyetimiz aynı şekilde; yaklaşık kırk yıldır milletimizin ve devletimizin başına bela olan, birliğimize ve dirliğimize kast ederek 40 bini aşan vatan evladını şehit eden alçak bölücü terör örgütü başta olmak üzere, aynı mevzide hizalanmış tüm terör örgütlerine yönelik operasyonlar içinde geçerlidir.
Ahmet Hikmet Müftüoğlu merhumun 1922 yılında; “cihanın tarihi, vatanı uğruna senin kadar uğraşan, kanını döken bir millet daha gösteremez. senin kadar kimse kendi vatanına sahip olmaya hak kazanmamıştır. bu vatan ya senindir, ya kimsenin!” şeklinde ifade ettiği hakikat, mâziden âtiye uzanan bir hakikattir.
özellikle 2016 yılından itibaren fetönün temizlenmesi ile birlikte, cumhur ittifakı’nın iradesi millet ile ortak paydada buluşmuş, bu sayede daha hızlı, daha aktif ve en önemlisi de daha kararlı şekilde yapılan terörle mücadele ile; daha önceleri teröristlerin mesken tuttuğu dağlarımız, yaylalarımız, mezralarımız, köylerimiz terörden arındırılmıştır.
huzur ve sükunun hakim olduğu bu yerlerde eğitimden tarıma, ulaşımdan sanayiye hayata geçirilen devlet yatırımları ile de hem geçmişin acıları silinmekte, hem de vatanımızın her karış toprağı milletimizin hizmetine sunulmaktadır.
teröristlerin inlerine girilerek, terörün ilelebet tehdit olmaktan çıkartılması ile
mümkün olan bu huzur ve bereket ortamı hiç kuşkusuz içişleri bakanlığı’mızın koordinasyonu ile, kahraman güvenlik güçlerimizin başarısıdır “dedi

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.