Huzur Antalya Uygulaması Yapıldı

Huzur Antalya Uygulaması Yapıldı
Yayınlama: 18.09.2023
7
A+
A-

Antalya il genelinde genel asayiş ve kamu düzeninin devamının sağlanması, terör örgütlerinin muhtemel eylemlerinin engellenmesi, şahsa ve mala karşı işlenen suçların faillerinin yakalanması, taşınması ve bulundurulması yasak olan her türlü maddenin ele geçirilmesi, suç işleme amacındakilerin caydırılması, aranan şahıs ve araçların yakalanması amacıyla eş zamanlı olarak “Huzur Antalya-12 Uygulaması ” GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Toplam (101) ekip ve (423) personelin katıldığı uygulamada;

(282) Umuma açık faaliyet yürüten iş yeri DENETLENDİ, (5.285) şahsın sorgusu yapılarak, arandığı tespit edilen (13) şahıs YAKALANDI, ayrıca (469) araç SORGULANDI.

Yapılan uygulamada (2) adet ruhsatsız av tüfeği ile (1) adet kesici alet ELE GEÇİRİLDİ, (3) şahsa ADLİ İŞLEM YAPILDI.

(61) İşletmeye tespit edilen eksikliklerle ilgili (Tütün Mamulleri Tüketimi, Sigara İçilmez Levhası, İş Yeri Açma ve Çalışma Ruhsatının Bulunmaması, Mesul Müdürlük Bildirimi, Çalışanlara Ait SGK ve Kimlik Bildirimi, TAPDK Belgesi, Canlı Müzik Belgesinin Bulunmaması) işlem yapıldı.

Mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması amacıyla bu zamana kadar yapmış olduğumuz çalışmalarımız aynı kararlılıkla ve aralıksız devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.