İnsafsızlığın bu kadarı! Deprem mağdurları için toplanan 25 ton gıda yardımını çalıp satmışlar

İnsafsızlığın bu kadarı! Deprem mağdurları için toplanan 25 ton gıda yardımını çalıp satmışlar
Yayınlama: 18.03.2023
13
A+
A-

Mersin’de zelzele bölgelerine ulaştırılmak üzere toplanan 15 ton ayçiçek hasım, 5 ton pirinç ve 5 ton mercimeği çalıp satan 3 şüpheli polis ekiplerince tutuklandı. Piyasa değeri tamı tamına 1 milyon liraya tekabül eden gıda malzemelerinin Mardin ve Batman’da 4 değişik depoya 5 değişik tır ile aktarıldığı ortaya çıktı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, H.B. Isminde müştekinin şikayeti doğrultusunda Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesindeki depremzedeler için kullanılmak üzere AFAD’a teslim edilmesi ihtiyaç duyulan piyasa değeri 1 milyon lira olan 15 ton ayçiçek yağı, 5 ton pirinç ve 5 ton mercimeğin ulaştırılması ihtiyaç duyulan yere gitmemesi üzerine emek harcama başlattı.

Malzemelerin yüklendiği tırların gidiş istikametindeki bütün güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, bahse mevzu malzemelerin Mardin ve Batman’da 4 değişik depoya 5 farklı tır ile aktırıldığını tespit etti. Bunun üzerine belirlenen adreslere operasyon düzenleyen takımlar, malzemeleri ele geçirirken, G.I., D.Ö., F.E.,O.İ., B.Ç. Ve S.D. Adlı şahısları gözaltına aldı.

Ele geçirilen malzemeler müştekiye teslim edilirken, emniyetteki işlemlerinin arkasından adliyeye sevk edilen O.İ., B.Ç. Ve B.D. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, diğer 3 şüpheli serbest bırakıldı.
Haber; aydın özgün

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.