Jandarma 1025 Adet Captagon Hap Ele Geçirdi

Jandarma 1025 Adet Captagon Hap Ele Geçirdi
Yayınlama: 27.03.2023
6
A+
A-

UMUT DEMİR

ANTALYA-Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu madde imalatı ve ticaretine yönelik sürdürdüğü başarıya ulaşmış çalışmalar devam ediyor. Yapılan emekler sonucu elde edilmiş bilgiler doğrultusunda harekete geçen jandarma ekipleri, 1025 adet captagon hap ele geçirdi.

Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu madde yapım ve ticaretine yönelik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda; Antalya İl Jandarma Komutanlığı; İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafınca ortak bir operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda H.T. Ve İ.İ. Isimli şüpheli şahısların evlerinde meydana getirilen arama sonucunda 1025 tane captagon hapın ele geçirildiği ve şüphelilerin gözaltına alındığı bilgisi verildi.

Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığınca meydana getirilen açıklamanın sonucunda, Antalya’da vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmaların azim ve kararlılık ile devam edileceği vurgulandı.

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.