Kağıthane’de polisten gece denetimi

Kağıthane’de polisten gece denetimi
Yayınlama: 18.09.2023
4
A+
A-

Kağıthane’de polisten gece denetimi.
Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı devriye ekipleri, Sultan Selim Mahallesi giriş ve çıkışların da, denetim yaptılar.

İlçe genelin de rutin olarak devam eden, ‘Asayişin Korunması’ kanunu kapsamın da, denetimlerini sıklaştıran emniyet ekipleri ve devriyeler, kurdukları kontrol ve denetim noktasın da, motosikletleri durdurup sürücü belgesi ve evrak kontrolü ile şüpheli gördükleri kişiler üzerin de üst araması yaptılar.

Saat 24.00 sıraların da, çektiğimiz görüntüler de, kontrol noktasın da durdurulan motosikletler denetimden geçtiler. Cadde de gezen, şüpheli görülen kişilere de, kimlik kontrolü sorgulaması ile üst araması yapıldı.

Gece bekçileri, asayiş ekipleri ve trafik denetim ekiplerinin görev aldığı rutin kontroller de, keskin nişancılar da, ekiplerin can güvenliği için, yakın nokta da konuşlandılar.

Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin cadde giriş çıkış noktası üzerinde yaptığı denetimler, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Rutin denetim ve kontrollerin devam edeceği bilgisi verildi.

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.