Riva Düşler Vadisi’nde kahvaltı organizasyonu

Riva Düşler Vadisi’nde kahvaltı organizasyonu
Yayınlama: 19.03.2023
20
A+
A-

Riva’da bulunan Düşler Vadisi’nde 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GSYİAD) tarafından kahvaltı ve tanıtım organizasyonu düzenlendi.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, İkinci Başkan Metin Öztürk, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Sarıkaya, 1905 GSYİAD Başkanı ve Galatasaray Sportif A.Ş. Yöneticisi İbrahim Hatipoğlu ile Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz katıldığı etkinlik yapılan açılış konuşmaları ile başladı.

Tesislerin medya mensuplarına tanıtılmasının ardından Başkan Dursun Aydın Özbek, “Projenin ismi Düşler Vadisi. Bu proje 2016 yılında başkan olduğum yönetimin hayalleriyle başladı. Bir hayal sonucu ortaya çıktı. Mükemmel ve Galatasaray’a getirisi çok yüksek olan bir proje. Bugüne kadar getirisi çok büyüktü ve bundan sonra daha büyük olacak. Onun için sevgili Hakan kardeşimin eline sağlık. Galatasaray’a büyük hizmetler veriyor. Yolu açık olsun. İnşallah iyi günlerde burada tekrar buluşarak projeyi izleyeceğiz.” diye konuştu.

İkinci Başkan Metin Öztürk, “Bu projeye ilk inananlardanız. Sayın İbrahim Hatipoğlu ile beraber hemen evlerimizi aldık. Ciddi bir yatırım getirisi oldu. Sonuçta bizim için aslolan Galatasaray’a yaratacağı ekonomik katkı. Hakan Bey’den bu günkü değerle 2.2 milyar TL rakamını duyduk. Proje bittiğinde Galatasaray’a kalacak para 4-5 milyarlara gelecek. İnşallah Dursun Başkanımın liderliğinde 2024 Mayıs ayına kadar ekonomik bağımsızlığını ilan etmiş ilk kulüp olacağız. Onun için keşke 2018’de başkanımız devam etseydi. Şu an bambaşka projeleri konuşuyor olurduk. Onun için Dursun Başkanıma tekrar teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

“PROJEYİ EN KISA SÜREDE BİTİRECEĞİZ”

Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz, “Yaklaşık 3-4 senedir buradayız. Projeyi etap etap sürdürüyoruz ve devreye alıyoruz. 500 villamız oturulabilecek hale geldi. 200 kişiye yakın taşınan ev sahibimiz var. En kısa sürede bitirmeye çalışıyoruz. Dünya ölçeğinde ekonomik sorunlar yaşansa da projeyi durdurmadan, kendi öz sermayemizle ve Galatasaray Spor Kulübü’nün desteğiyle bir an evvel bitirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Proje bittiği zaman hep beraber toplanırız ve projenin kapanışını hep beraber yaparız.” diye konuştu.

“TAMAMLANMA SÜRECİNE GİRİLDİ”

Yılmaz İnşaat’a ev sahiplikleri için çok teşekkür ediyorum. 40 yıl önce bir başkanla başlayan bir hayal, bugün bir başka başkanla gerçeğe dönüştü. Düşler gerçek oldu. Galatasaray burayı 40 yıl önce yatırım olsun diye almış. Bugün o yatırım hakkıyla yerine geldi. Tüm Galatasaraylılar olarak bunun gururunu yaşıyoruz. Zor bir dönemde bu proje hayata geçti. Türkiye son dört yılda çok ciddi problemler yaşadı. Burası hiç akamete uğramadı. Başta Yılmaz İnşaat olmak üzere herkesin büyük emeğiyle bugün projenin tamamlanma dönemine bence girildi. Daha hızlı gidecektir. Bence kalanlar çok daha hızlı şekilde tamamlanıp burada hayat başlayacak. Başladığı gün de diğer projelerle birlikte Galatasaray’ın birçok sorunu çözülmüş olacak.” dedi.

Etkinlikte Başkan Dursun Aydın Özbek ile eşi Mesude Özbek’in 50. evlilik yıl dönümleri de kutlandı.

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.