TBMM Deprem Araştırma Komisyonu’na seçilen vekiller Resmi Gazete’de

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu’na seçilen vekiller Resmi Gazete’de
Yayınlama: 16.03.2023
13
A+
A-

Kahramanmaraş merkezli depremlerin sonuçlarının tüm yönleriyle araştırılması amacıyla Meclis Araştırma Komisyonu’na üye seçimleri bugünkü Resmi Gazete’de yayımlandı.

ANKARA (İGFA) – Kahramanmaraş merkezli depremlerin sonuçlarının tüm yönleriyle araştırılması, depreme dirençli yapı stokunun oluşturulması ve kentsel dönüşüm uygulamalarının etkinliğinin artırılması amacıyla Meclis Araştırma Komisyonu oluşturulmuştu.

Komisyon üyelikleri için Genel Kurul’un 9 Mart tarihli oturumunda yapılan seçimde, komisyon başkan, başkanvekili, sözcü ve katip üyelikleri için 14 Mart tarihli komisyon toplantısında yapılan seçimle milletvekilleri belirlendi.

Buna göre Afyonkarahisar AK Parti Milletvekili Veysel Eroğlu’nun başkanlığındaki komisyonda Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu başkanvekili, Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız Sözcü, Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan katip üyeliğe seçilirken, diğer üyeliklere şu vekiller seçildi.

screenshot 2023 03 16 at 14 43 28 layout 1 20230316 1 pdf 1678967213 13

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.