Teknik Direktör Metin Ülgen: “Taraftarımızı maça bekliyoruz”

Teknik Direktör Metin Ülgen: “Taraftarımızı maça bekliyoruz”
Yayınlama: 13.01.2023
14
A+
A-

ÖMER TÜRKMEN

Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımız, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi B. Grubu 11. haftasında konuk edeceği Fenerbahçe Petrol Ofisi mücadelesinin hazırlıklarını sürdürüyor.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanın ardından teknik direktör Metin Ülgen ve takım kaptanı Milica Denda, Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Kadın futboluna katkıda bulunmak istiyoruz diyerek sözlerine başlayan teknik direktör Metin Ülgen, şu ifadeleri kullandı:

MAÇI EN İYİ ŞEKİLDE OYNAYIP, KAZANMAK İSTİYORUZ

Biz kadın futbolunda bir şeyler yapmak istiyoruz. Kadın futboluna katkıda bulunmak istiyoruz. Kadın futbolunun ülkemizde gelişmesini istiyoruz. Bunun farkını mutlaka ortaya koymamız gerektiğini futbola dair güzel şeyler yapmamız gerektiğini söyledim. Bugüne kadar da oynadığımız futbol da ilgi duydu ve bizi seyretmeye gelenler de tekrar gelmek istediler, mutlu oldular. Futbola dair bir şey gördüler. Geçen hafta ikinci devre başladı. Trabzonspor savunma ağırlıklı bir takım. Çok iyi oynadık, attığımız kadar da kaçırdık. Çok motiveyiz, çok hazırlıklıyız. Tedbiri de elden bırakmıyoruz. Fenerbahçe maçları Galatasaray için çok önemlidir. Çok ilgi duyar. Takımımızda çok motive. İlk maçı kazandık. İlk maç orada kaldı. Aradan çok zaman geçti. Bu maçı da kazanmak istiyoruz. Futbol A takımımız, Okan hocamız kazandı. O da bizi motive etti. Bu gazla biz de maçı en iyi şekilde oynayıp, kazanmak istiyoruz.

Yeni transger Li Jiayue hakkında kendisine yöneltilen soruya ise hocamız şu şekilde yanıt verdi:

“Önemli bir transfer. Kadın futbolunda önemli bir isim. Öyle bir oyuncuyu bünyemize kattığımız için çok mutluyuz.”

AVRUPA’DA OYNAMAK İSTİYORUZ

“Galatasaray’ın Avrupa’da başarılı olması lazım. Biz aldığımız oyuncularla, oynadığımız oyunla, yapacağımız başarıyla Avrupa’yı hedefledik. Avrupa’da oynamak istiyoruz. Ona göre hazırlığımızı yaptık. Bu tür oyuncular gelecektir. Nasıl Galatasaray erkek futbol takımını Avrupa’da herkes biliyorsa biz de kadın futbolunda Galatasaray’ı Avrupa’da taşımak istiyoruz. Takımımız taraftar görünce motive oluyorlar. Her oyuncu motive olur. Taraftarımızı maça bekliyoruz. Güzel futbol olacaktır. Gelenler de izlerken zevk alacaktır. Zaten şimdiden heyecanı sardı. Hafta sonu güzel bir ziyafet olacağını düşünüyorum.”

Takım kaptanı Milica Denda ise şunları söyledi:

“Bu hafta çok önemli bir maçımız var. Türkiye futbolu için bir derbi. Geçen hafta erkek takımımız kazandı. Bu hafta biz de kazanmak istiyoruz. Birinci devre biz Kadıköy’de kazandık, bu hafta iç sahada oynuyoruz. Bu bizim için büyük avantaj. Biz hazırız, maçı bekliyoruz. Kadromuz daha güçlü, ikinci devrenin birinci maçını kazandık. Trabzon deplasmanı her zaman çok zor, hava çok soğuktu.”

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.