Teknik Direktörümüz Okan Buruk: “Galatasaray iyi yolda”

Teknik Direktörümüz Okan Buruk: “Galatasaray iyi yolda”
Yayınlama: 05.01.2023
14
A+
A-

Galatasaray Futbol A Takımı Teknik Direktörü Okan Buruk, Spor Toto Süper Lig’de 2-1 galip geldiğimiz MKE Ankaragücü maçının ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

Hocamızın açıklamaları şu şekilde:

Hiçbir maç kolay değil. Bizim için en büyük zorluk girdiğimiz pozisyonları gole çevirememek ve son paslarda zaman zamna yaptığımız yanlışlar. Bunlar bizi oyun içerisinde fark açmamız gereken dakikalarda bunu yapamamamıza neden oluyor. Bugün de zaman zaman bu şekilde yanlış tercihlerimiz oldu. İlk 30-35 dakika tempomuz yüksekti. Rakibin oyun içine girmesine çok fazla müsade ettik.1-0 geriye düşmemize rağmen üstünlüğü yakaladık. O tempoyu devam ettirmemiz gerekirdi. İkinci yarı rakibe topu fazla verdik. Net bir pozisyon verdik. Bizim de girdiğimiz net pozisyonlar oldu.” 

“GALATASARAY TARAFTARI BİR NUMARA”

“Bu süreç zorlu geçiyor. Dünya Kupası bu anlamda fiziksel olarak aynı formu yakalayamamamızı sağladı. Sakatlıklar, Dünya Kupası’ndan gelen oyuncuların çok az hazırlık maçı oynaması. Fiziksel olarak kendimizi buluyoruz. Bu olumsuzluklar içinde maç kazanmak önemliydi. Maç kazanmaya devam ediyoruz. Galatasaray iyi yolda. Seyircimiz muhteşemdi. Stadı büyük ölçüde doldurdu ve takımına destek verdi. Seyircimiz bizim için itici güç. Galatasaray taraftarı bu sene ülkede en çok stat dolduran taraftar. Galatasaray her zaman bu anlamda bir numara olmaya devam ediyor. Biz de sahada onlar için mücadele edip Galatasaray’ın gücünü sahada ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Saha dışında mücadeleler devam ediyor. Herkesin saha dışında bir mücadelesi var. Biz saha içinde kalıp işimizi yapmaya çalışıyoruz.”

“KAZANMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ” 

Fenerbahçe derbisi hakkında ise hocamız şu değerlendirmeyi yaptı:

Dinlenip hazırlanmamız için dört günlük bir süre var. Rakibimiz bizden bir gün önce oynadı. Onların beş günlük süresi var. Dört günlük süre içinde oynayan oyuncularımızın yenilenmesi olacak. Tekrar maça hazırlanacaklar. Bu maçlara psikolojik anlamda oyuncularımız hazırlar. Fenerbahçe hocası da aynı şeyi söyledi. Bu maçlar çok önemli. İki takım için de üç puan istenen maçlar. Derbi heyecanı ve kazanmak çok önemli. Kazanmak istiyoruz. Kazanmak için orada mücadele edeceğiz. İki takım için de umarım güzel bir karşılaşma olur. İki takımın da kazanmaktan başka bir şey düşüneceğini zannetmiyorum. Umarım güzel bir karşılaşma olur.

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.