Venezia galibiyetinin ardından açıklamalar

Venezia galibiyetinin ardından açıklamalar
Yayınlama: 17.03.2023
8
A+
A-

Galatasaray Çağdaş Faktoring, EuroCup Women’da Umana Reyer Venezia’yı 74-49 yenerek final için harika bir skor pozitif yanları yakaladı.

Maçın ardından Galatasaray Televizyonu’na konuşan Galatasaray Çağdaş Faktoring Başantrenörü Alper Durur, “İkinci yarı başka bir oyun ortaya koyduk. Bunun için oyuncularıma teşekkür ediyorum. Venedik zor bir deplasman. Oraya 20 sayı farkla gidip elenen takımları da biliyoruz. Biz onları yenmek için elimizden geleni yapacağız. Bugünden itibaren kesinlikle bu maçı unuttuk. İki gün sonra lig maçımız var. Sonrasında her şeyimizle Venedik’e konsantre olacağız. Taraftarımızın desteği için çok teşekkür ediyoruz. Onlarla daha iyiyiz. Herkesin eline sıhhat.” diye konuştu.

“KUPAYI BU SEFER EVİMİZDE KALDIRMAK İSTİYORUZ”

Kaptan Işıl Alben, “Avrupa’da yarı final oynuyorsunuz ve 49 sayı yiyorsunuz. Güzel bir maç oldu. Şimdi lig maçımız var. Ondan sonra deplasmanda final biletini alarak dönmek istiyoruz. Tüm ekip arkadaşlarımı, teknik kadrosu tebrik ediyorum. Başta sayın başkanımız olmak suretiyle Levent Beye ve yönetime teşekkür etmek istiyorum. Müthiş bir yandaş desteği vardı. Biz de onların hak etmiş olduğu mücadeleyi sahaya yansıtmaya çalıştık. Henüz sonlanmış olan değil. Venedik’te Avrupa kupası kaldırdık. İnşallah kupayı bu sefer evimizde kaldırmak istiyoruz. Konsantrasyonumuzu kaybetmeyeceğiz. Galibiyetle dönmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.