ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ

ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ
Yayınlama: 22.01.2023
38
A+
A-

ÜRETKEN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA ÜSTYAPI ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ.

İlçemizde havaların mevsim normallerinin üstünde seyretmesi üzerine Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz kilit parke çalışmalarını hızlandırdı. Bazı mahallelerdeki ekonomik ömrünü tamamlamış beton parke döşeme işleri vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda devam ediyor.
Konu hakkında açıklamada bulunan Belediye Başkanımız Ali SÜLÜK; “Hava şartlarının mevsim normallerinin üstünde seyretmesi üzerine, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce; ilçemizde zarar görmüş ve deforme olmuş kilit parke ve bordür yenileme işlemleri devam ediyor.
Mahallelerimize eksiksiz hizmet sunabilmek için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Üretken Belediyecilik anlayışı ile çıkmış olduğumuz bu yolda hemşehrilerimizden aldığımız güç ve destekle ilçemizin üst yapı çalışmalarını sürdürüyoruz. Hedefimiz sorunu olmayan modern çağdaş bir İskilip. Emek ve gayret gösteren bütün personelimize ve destekleriyle bize güç veren tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum.” Dedi

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.