GÜVEN ÇOCUK KARNAVALI MUHTEŞEM OLDU GÜVEN SAĞLIK GRUBU BU YILDA ÇOCUKLARI UNUTMAD

GÜVEN ÇOCUK KARNAVALI MUHTEŞEM OLDU GÜVEN SAĞLIK GRUBU BU YILDA ÇOCUKLARI UNUTMAD
Yayınlama: 30.04.2023
18
A+
A-

Mehmet Çatakçı
Her 23 Nisan”da olduğu gibi bu yıl da Güven Hastaneleri Gücen Çocuk Karnavalı düzenledi
Birbirinden eğlenceli aktivitelerle dolu “Güven Çocuk Karnavalı” 29 Nisan’da Güven Çayyolu Sağlıklı Yaşam Kampüsü’nde yapıldı. Bu yıl 2.’si düzenlenen 23 Nisan Çocuk Karnavalı Cumhuriyetin 100.yılına özel dopdolu, bol eğlenceli ve çok renkli geçti.
Çocuklar; oyun parkurları, satranç müzesi, TRT Çocuk Aslan ve Arkadaşları’nın gösterileriyle gönüllerince bir gün geçirdi. Pamuk şeker ve patlamış mısır stantlarından, yüz boyama etkinliklerine kadar minikler için her şey düşünüldü.
Bu özel günde T.C. Ankara Valiliği ve Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün destekleriyle iletişim kurduğumuz depremzede çocuklarımız ve aileleri de bizlerle bu keyifli etkinlikte yer aldı. Çocuklarımıza, depremin olumsuz hatıralarını bir nebze de olsa unutturmaya çalıştığımız günde onlar da arkadaşlarıyla birlikte doyasıya eğlendi.

Törene katılan veliler böyle bir karnavalı çocuklara ve velilere yaşattıkları için Güven Hastaneleri yetkililerine teşekkür ettiler.

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.