Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Depremin Yaralarının Sarılması İçin İskenderun’da Gerçekleştirilen Çalışmaları İnceledi

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Depremin Yaralarının Sarılması İçin İskenderun’da Gerçekleştirilen Çalışmaları İnceledi
Yayınlama: 26.02.2023
9
A+
A-

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Osmaniye’de gerçekleştirdiği incelemelerinin ardından İskenderun’a geçti.

Depremde zarar gören 39’uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanlığının karargâh binasında incelemelerde bulunan Bakan Akar, karargâh binasının bahçesinde yer alan çadırda faaliyetlere ilişkin brifing aldı, talimat verdi.

Birlik tarafından gerçekleştirilen arama kurtarmanın yanı sıra yaşam destek faaliyetlerine ilişkin de bilgi alan Bakan Akar, depremde zarar görmesine rağmen hemen vatandaşların yardımına koşan Mehmetçiği tebrik etti.

Bakan Akar daha sonra beraberindeki Genelkurmay Başkanı Orgeneral Güler ile depremzedelere yardımların hızlı şekilde gönderilmesine katkı sağlamak için Şehit Teğmen Ahmet Tor Kışlasında kurulan lojistik merkezde incelemelerde bulundu.

Kaynak: https://www.msb.gov.tr/

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.