NİLÜFER İŞ MERKEZİNDE YANGIN…

NİLÜFER İŞ MERKEZİNDE YANGIN…
Yayınlama: 12.11.2023
4
A+
A-

Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Özlüce Mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı’nda bulunan 10 katlı iş merkezinde yangın çıktı.

Yangın, gece 01.00 sıralarında merkez Nilüfer ilçesi Özlüce Mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı üstünde bulunan 10 kattan oluşan iş merkezinin en alt katında bulunan kafede çıktı. Çıkış sebebi hemen hemen bilinmeyen yangını bulan vatandaşlar durumu 112 Acil Servis Merkezi’ne bildirdi. Kafede süregelen yangın, kısa müddette tüm binayı sardı. İhbar üstüne olay yerine oldukca sayıda itfaiye, polis ve ambulans ekibi sevk edildi.

ALEVLER DEV İŞ MERKEZİNİ RESMEN YUTTU
Polis ekipleri bölgede geniş çaplı emniyet önlemleri alırken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın, yan tarafta bulunan binaya sıçrasa da itfaiye ekiplerinin anında müdahalesiyle kontrol dibine alındı. İtfaiye ekipleri yangına, 33 vasıta ve 100 personel ile müdahale ederek yangını söndürdü. Yangında can kaybı bulunmazken, 2 araç ve iş merkezi kullanılamaz hale geldi.
Yangınla ilgili tahkikat sürüyor

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.