Yönetim kurulumuzdan Başkan Yücel’e ziyaret

Yönetim kurulumuzdan Başkan Yücel’e ziyaret
Yayınlama: 16.03.2023
12
A+
A-

Başkanımız Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulumuz, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti.

Başkanımız Hasan Çavuşoğlu, 2’nci Başkanımız Kamil Köseoğlu, Başkan Yardımcılarımız Ahmet Paşaoğlu, Muzaffer Barcın, Enver Vural, Hüseyin Girenes, Nazmi Yüksel, Genel Sekreterimiz Mevlüt Görücü, Futbol Şube Sorumlumuz Ali Baki Boz, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Cuma Kadıoğlu, Mehmet Ali Işık, Fahri Gürses, Hüseyin Gümrükçüler, Muhammet Çetin, Fazlı Ciğerli ve Genel Koordinatörümüz Mevlüthan Çavuşoğlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti.

Başkanımız Hasan Çavuşoğlu, “Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel kulübümüze her zaman destek veriyor. Kulübümüze sabit gelir kaynakları oluşturulması konusunda birlikte hareket etmemizden dolayı belediye başkanımız ve ekibine teşekkür ediyorum.” dedi.

Yurt içi ve yurt dışı temaslarında her zaman Corendon Alanyaspor’dan bahsedildiğini ve bundan gurur duyduğunu kaydeden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Alanyaspor şehrimizi en iyi şekilde temsil ediyor. Bir marka değeri olan Alanyaspor, Süper Lig’de oynadığı futbolla ve centilmen tutumuyla herkese örnek oluyor. Bizler de Corendon Alanyaspor’umuzun her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Alanyaspor’un şehir olarak da desteklenmesi gerekir. Turizmcilerin ve iş adamlarının sahip çıkması gerekir.” diye konuştu.

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.