*Çıkar Amaçlı Silahlı Suç Örgütü Kurmak*

*Çıkar Amaçlı Silahlı Suç Örgütü Kurmak*
Yayınlama: 20.09.2023
24
A+
A-

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde;

Suç İşlemek amacıyla Örgüt Kuran, Ruhsatsız Ateşli Silah Bulunduran, Kasten Öldürmeye Teşebbüs, Silahla Tehdit, Kasten Yaralama, Hakaret, Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması, Mala Zarar Verme, Tefecilik ve Suç Delillerini Gizleme, Değiştirme veya Yok etme suçları kapsamında ŞÜPHELİ sıfatıyla çok sayıda suç kaydı bulunan,

Ayrıca 8 ayrı dosyadan 3 yıldır aranan ve hakkında *19 yıl 1 ay 2 gün kesinleşmiş hapis cezası * bulunan silahlı suç örgütü lideri Zafer KOÇAK isimli şahıs, 19.09.2023 tarihinde Alanya’da KOM ve Özel Harekat Şube Müdürlükleri görevlilerinince düzenlenen ortak operasyon sonucunda gizlendiği ikamette kıskıvrak yakalanmıştır.

​Şüphelinin yakalandığı yerde yapılan aramada *9 mm çaplı 1 adet ruhsatsız tabanca, bu tabancaya ait 1 adet şarjör ve 9 mm çaplı 56 adet fişek ve 2 çift sahte plaka* ele geçirilmiştir.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğümüze bağlı tüm birimlerimizle ilimiz genelinde halkımızın can ve mal güvenliğini tehlikeye düşürecek yasadışı örgütlü yapılanmalarla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.
​​​​​​

​*KAMUOYUNA DUYURULUR.*

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.