Fenerbahçe Petrol Ofisi galibiyetimizin ardından açıklamalar

Fenerbahçe Petrol Ofisi galibiyetimizin ardından açıklamalar
Yayınlama: 16.01.2023
10
A+
A-

Fenerbahçe Petrol Ofisi galibiyetimizin ardından açıklamalar

Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımız, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi B Grubu’nun 11. haftasında Fenerbahçe Petrol Ofisi’ni 2-0 mağlup etti. Galibiyetin ardından Yönetim Kurulu Üyesi Emir Aral, teknik direktör Metin Ülgen ile oyuncularımız Yağmur Uraz, İlayda Civelek, Handa Kurğa ve Berna Yeniçeri, Galatasaray Televizyonu’na değerlendirmelerde bulundu.

Açıklamalar şu şekilde:

Yönetim Kurulu Üyesi Emir Aral, “Bu güzel havada Florya’da rahat bir galibiyet aldık. Geçen hafta erkek futbol takımımız, dün gençlerimiz, bugün de kadın futbol takımımızla Fenerbahçe’ye karşı galibiyet serimiz devam ediyor. İnşallah sonumuz şampiyonluk olur. Oyuncularımızı kutluyoruz.” ifadelerini kullandı.

Çok mutlu olduklarını dile getiren teknik direktör Metin Ülgen ise şunları söyledi:

“Okan hoca ile bir galibiyet aldık, dün de Hakan hocayla galibiyet aldık, sıra bize gelmişti. Bugün mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Net bir skorla kazandık, oyunun tamamında hakimdik zaten. Pozisyonlar da yakaladık, bunlardan iki tanesini değerlendirdik. Kazandığımız için çok mutluyuz. Yolumuza devam ediyoruz. Hiçbir şey bitmiş değil. Sezon sonuna kadar bu disiplin çerçevesinde gitmemiz lazım ve sezonu şampiyon bitirmemiz gerekiyor.”

Yağmur Uraz, “Takım olarak çok mutluyuz. Tüm hafta bu maçı alacağız diyerek hazırlandık hem mental hem fiziksel olarak. İkinci yarıya çok iyi başladık. Geçen hafta Trabzon, bu hafta Fenerbahçe. İnşallah sonu şampiyonluk olacak.” şeklinde konuştu.

Çok çalıştıklarını ifade eden İlayda Civelek de “Deplasmanda kazandık, şimdi evimizde kazanmanın gururunu yaşıyoruz. Hepimiz çok çalışıyoruz, çok emek veriyoruz. Bunun da sonuçlarını alıyoruz. İvme yakaladık inşallah devam ettireceğiz. Yolun sonu da şampiyonluk olacak umuyorum.” dedi.

Handan Kurğa ise şunları söyledi:

“Öncelikle aileme selam söylüyorum, annemin ellerinden öpüyorum. Biz Florya’yı çok seviyoruz. Burada oynamayı, taraftarımızla birlikte olmayı çok seviyoruz. Bütün rakiplerimiz ikinci devre buraya gelecek. Bu ikinci maç bizim için sadece. Her maç üç puan. Büyük bir derbiydi kazanan yine biz olduk. Bunu sezon sonuna kadar devam ettirmemiz gerekiyor. Allah’ın izniyle çalışmaya devam edeceğiz.”

Fenerbahçe’ye karşı 2’de 2 yaptıklarını belirten Berna Yeniçeri, “Öncelikle herkesin ayağına sağlık. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Biz inanmıştık ve başardık. Hem deplasmanda hem evimizde 2’de 2 yaptık. Çok mutluyuz, şen ola Cimbom diyoruz.” şeklinde konuştu.

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.