Galatasaray Nef, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 12. haftasında

Galatasaray Nef, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 12. haftasında
Yayınlama: 24.12.2022
9
A+
A-

Galatasaray Nef, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 12. haftasında

Türk Telekom ile karşı karşıya gelecek. Sinan Erdem Spor Salonu’nda 24 Aralık Cumartesi günü oynanacak olan mücadele saat 15.30’da başlayacak. Maç BeIN Sports 5’ten canlı yayınlanacak.

Bilet satın almak için tıklayın!

Ligde üç maçlık galibiyet serisiyle yoluna devam eden Yenilmez Armada, Avrupa sahnesinde ise Legia’yı devirerek Top 16’ya lider olarak çıkmayı başardı. Ligde son 6 maçının 5’ini kazanarak büyük çıkış yakalayan Pistiolis’in öğrencileri, son olarak Onvo Büyükçekmece Basketbol’u 67-63 yendi.

Dört basketbolcumuzun çift haneli sayı ürettiği müsabakada Angelo Caloiaro 16 sayı ve 4 ribauntla en skorer oyuncumuz oldu. Sadık Emir Kabaca 11 sayı ve 13 ribauntla double-double yaptı. Tyrus McGee ve Dylan Ennis 10’ar sayı kaydetti. Ligde 15.36 sayı ortalamasıyla Dylan Ennis en skorer oyuncumuz olarak hücum yükünü sırtladı.

Ligin flaş ekiplerinden Türk Telekom ise 11 maçın 10’unda galip geldi. Son olarak Gaziantep Basketbol’u 90-75 yenen Başkent ekibinde 16.9 sayı ortalamasıyla Tony Taylor en skorer isim olarak dikkat çekiyor

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.