Socios.com’da 100.000 Aslan rekor kırdı!

Socios.com’da 100.000 Aslan rekor kırdı!
Yayınlama: 06.01.2023
13
A+
A-

İlklerin ve enlerin takımı Galatasarayımız dünyanın en büyük taraftar etkileşim ve ödüllendirme uygulaması Socios.com’da 100.000 kullanıcı tarafından favori takımı seçilerek bu sayıya ulaşan dünyadaki ilk kulüp oldu. Şanlı taraftarlarımız dijital dünyada da farklarını ortaya koydu. Taraftarlarımız, Socios.com uygulamasında dünya devlerini de geride bıraktı.

İçlerinde FC Barcelona, Atletico de Madrid, Paris Saint-Germain, AC Milan, Inter, Juventus, Manchester City ve Arsenal gibi kulüpler de bulunan 170’in üzerinde spor takımının yer aldığı Socios.com uygulamasında taraftarlarımız fark yarattı.

2019 yılında Socios.com ekosistemine katılarak Fan Token çıkaran ilk Türk takımı olan Galatasarayımız, $GAL Fan Token sahiplerine bugüne kadar birçok eşsiz deneyim ve ödüllerin kapılarını açtı. Sadece Türkiye içinde değil 70’den fazla ülkede sarı kırmızılı kulübe desteklerini gösteren $GAL Fan Token sahibi taraftarlarımız bugüne kadar Dries Mertens’in forma numarası, Fernando Muslera’nın kullanacağı eldiveni, Erkek Basketbol Takımımız’ın forma dizaynı, ilk 11’imizin sahaya çıkış şarkısı gibi birçok farklı oylamada söz hakkı sahibi oldular.

1,8 milyondan fazla sporseverin yer aldığı Socios.com uygulaması içerisinde $GAL Fan Token sahipleri sadece takımımız adına karar vermedi, birbirinden değerli ödüller ve unutulmaz deneyimlerin de sahibi oldular. Fernando Muslera’nın imzalı eldivenleri, her maça onlarca VIP ve loca maç biletleri, özel stadyum ve müze turları, imzalı formalar gibi birçok eşsiz deneyim ve ödüllere ulaştılar.

Socios.com, etkileşime girdikçe kazan mantığıyla çalışan bir taraftar etkileşim ve ödüllendirme uygulamasıdır. Uygulamada taraftarlarımız, $GAL Fan Token edinerek oylamalara ve yarışmalara katılarak, eğlenceli oyunlar ve hediye Fan Token Avı oynayarak, maçlarımız sırasında check-in yapmak gibi daha birçok etkileşime girerek uygulama içi sadakat puanı SSU toplayabilir ve topladıkları bu SSU puanlarını taraftar ödüllerine çevirebilirler.

Socios.com’da kulübümüzün sağladığı ayrıcalıklara erişmeye başlamak için App Store veya Google Play’den uygulamayı indirerek yalnızca 1 $GAL Fan Token sahibi olmak yeterlidir. Daha çok $GAL Fan Token sahibi oldukça daha nadir ödüllere erişiminiz artacaktır.

Şimdi sen de Socios.com’daki 100.000 Aslanın arasına katıl ve geleceğimizin bir parçası ol!

https://bit.ly/GAL100K

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.