ANTALYA DA ELEKTİRİKLİ MOTOR HIRSIZLIĞI

ANTALYA DA ELEKTİRİKLİ MOTOR HIRSIZLIĞI
Yayınlama: 06.02.2023
8
A+
A-

ANTALYA DA ELEKTİRİKLİ MOTOR HIRSIZLIĞI

Kepez İlçesinde meydana gelen “Motosiklet -Elektrikli Bisiklet ve Bisiklet Hırsızlıkları” olayları ile ilgili suç işleyen şahısların yakalanması ve müştekilere ait malzemelerin bulunması amacıyla Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan çalışmalarda;
Hırsızlık olaylarının şüphelilerinin (M.H.), (E.B.), (V.İ.), (D.Ç.), (F.Ç.), (Y.B.), (Ö.C.A.), (Ö.O.), (İ.Ö.), (H.Ö.), (V.G.), (M.A.) ve (M.H.) isimli şahıslar olduğu tespit edilmiş, şahısların yakalanmasına yönelik yapılan eş zamanlı operasyonda toplam 13 şüpheli ve 1 Suça Sürüklenen Çocuk yakalanmıştır.
Şüphelilerin çalmış oldukları Motosiklet -Elektrikli Bisiklet ve Bisikletleri (Ü.P.), (Y.Ç.), (A.P.), (H.S.) ve (A.C.) isimli şahıslara sattıkları bu şahıslarında bisikletleri pazarında ve internet ortamında sattıkları tespit edilerek haklarında adli işlem yapılmıştır.
Şüphelilerin karışmış oldukları olaylarla ilgili 32 ayrı tahkikat evrakı hazırlanmış, suç eşyası olduğu tespit edilen 2 Motosiklet, 8 Elektrikli Bisiklet ve 37 Bisiklet bulunarak müştekilerine teslim edilmek üzere muhafaza altına alınmıştır.

Güncel Türk Haber olarak Ülkemizin Bugününe ve Geleceğine Yapılan Hizmetin Tarafıyız. Ülkemiz İçin Varız. Milletimiz İçin Varız. Milli ve Yerliyiz.
    Bir Yorum Yazın

    Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

    Henüz yorum yapılmamış.