BU MİLLETİN DAVASI VATANI İÇİN CAN VERENLERİN DAVASIDIR

Yayınlama: 04.02.2023
15
A+
A-

Taner TÜRKMEN

YAZIYOR

BU MİLLETİN DAVASI VATANI İÇİN CAN VERENLERİN DAVASIDIR.

KONUYA BAŞLARKEN:- Sabaha karşıydı, kardeşim ile telefonlaştık ve ağladık. Bu öksüz memleketin evlatları için ağladık.. Şehitlerimiz içi ağladık, geleceğimiz için ağladık.

ARTIK YETER.

Asırlar önce pek çok cephede düşmana karşı savaşan evlatlarımızın yüz binlercesi şehit olup kara toprağın bağrına düştü. Bu felaketler yaşanırken Yunanlılar İzmir’e asker çıkardı. Düşman donanması İstanbul’a girdi. Karadeniz ve Doğu Anadolu’da hain planlar devreye sokuldu. Akdeniz bölgesinde Fransızlar ve İtalyanlar her türlü fesadı çevirir oldu.

Bu gün yine O alçaklar sırtımızdan vurdu.

KAÇ VATAN EVLADI TOPRAĞA DÜŞTÜ TAM BELLİ DEĞİL!

KAÇ YARALIMIZ VAR ODA BELLİ DEĞİL

ŞEREFSİZ DÜŞMANLARIMIZ HİÇ BİTMEDİ

Bu alçaklıklara karşı vatanına sahip çıkmak için devamlı can verenlerimiz oldu ve hiç bitmedi.

“BU MİLLETİN DAVASI VATANI İÇİN CAN VERENLERİN DAVASIDIR”

Kaç asır geçerse geçsin, bu milletin istiklal ve istikbaline olan bağlılığı kesinlikle değişmeyecek, zayıflamayacak ve tükenmeyecektir. Şu da unutulmamalıdır ki. Emperyalist güçlere karşı verdiğimiz mücadele, sadece geçmişte kalmamış, bugün bile halen devam etmektedir. Türkiye üzerinde oynanan oyunlara her gün yenileri eklenmekte; bir takım dış güçler ve onlara içeride taşeronluk yapan kimi işbirlikçiler, türlü tuzaklar kurarak ve çeşitli musibetler peydahlayarak aziz milletimizle uğraşmayı bugün olmuş sürdürmektedirler.

Bu sebeple geçmişte olduğu gibi, bugün ve bundan sonra da, ihanetin her türlüsüne karşı dikkatli ve fitnenin her çeşidine karşı uyanık olmak zorundayız.

Bu milletin davası; nefsinden ve nefesinden feragat edip, vatanı için can verenlerin davasıdır. Bu milletin davası; her biri ay yıldızlı birer bayrak olup, yere düşmeyenlerin davasıdır. Ve bu milletin davası; devlet davasıdır, millet davasıdır, vatan ve hürriyet davasıdır.

GEÇMİŞTE OLDUĞU GİBİ…

Bugün ve bundan sonra da sesimiz ve sözümüzle tek olacak, ecdadımızın ve milletimizin şanını, şerefini ve namını ALLAH’ın izniyle yere düşürmeyeceğiz.

” BU GÜNKÜ EVLATLARIMIZIN TOPRAĞA DÜŞMESİNİN MÜSEBBİPLERİNE KAHROLSUNLAR DEMEKTEN BAŞKA BİR ŞEY DİYEMİYORUM. ŞEHİTLERİMİZE YÜCE MEVLADAN RAHMET VATANIMA BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM.

Selam ve dualarımla

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.